Vanaf nu 24/7 afhalen

 

U kunt uw medicijnen nu ook ophalen via onze Afhaalautomaat. Dit kunnen medicijnen zijn die u al vaker gebruikt. Is het echter een medicijn dat u voor het eerst gaat gebruiken, dan bellen wij u vooraf om uitleg te geven over het medicijn. Daarna leggen wij het klaar in de Afhaalautomaat.

In Noordwijk hebben wij een Afhaalautomaat staan in Apotheek Noordwijk aan Zee en Duinrand Apotheek Noordwijk. Bent u klant van Apotheek Noordwijk Binnen en wilt u ook gebruik maken van deze service dan zullen wij u overschrijven naar een van bovenstaande apotheken.

Voordelen van de afhaalautomaat
De automaat is veilig, eenvoudig en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dus ook buiten de openingstijden van de apotheek. U bepaalt zelf het gewenste moment van afhalen, zonder dat u daarvoor moet wachten in de apotheek.

Hoe werkt het?

  1.  Aanmelden
   Via het aanmeldformulier onderaan deze pagina geeft u aan dat u gebruik wilt maken van onze Afhaalautomaat. Vergeet hierbij niet uw mobiele telefoonnummer te vermelden. Alleen met deze informatie kunnen wij u berichten dat uw medicijnen klaar staan. Voor medicijnen waarvoor u zelf moet betalen, hebben wij uw toestemming nodig voor een automatische incasso.

  2.  Ontvangen Afhaalcode
   U heeft uw medicijnen besteld via uw (huis)arts, herhaaltelefoon of onze website. Op het moment dat uw medicijnen klaar staan in de Afhaalautomaat, dan ontvangt u een SMS-bericht met daarin uw Afhaalcode. Deze code blijft 48 uur actief. Daarna vervalt de code en worden uw medicijnen uit de Afhaalautomaat gehaald. Uw medicijnen kunt u dan ophalen in de apotheek.

  3. Medicijnen afhalen
   Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand heeft. Volg de instructies op het scherm van de Afhaalautomaat. Met de afhaalcode kunt u maar één keer het afhaalvak openen. Let erop dat u alle medicijnen uit het afhaalvak meeneemt, u bent hier namelijk zelf verantwoordelijk voor.

   Wilt u nog een filmpje bekijken hoe het werkt, klik dan hier. 

  4. Wat kan er niet via de Afhaalautomaat?
   De Afhaalautomaat is niet geschikt voor de hieronderstaande producten. Deze staan voor u klaar in de apotheek.

    • Koelkastartikelen
    • Grote verpakkingen 

  5. Aanmeldformulier
   Klik hier voor het aanmeldformulier. U kunt het aanmeldformulier sturen naar/afgeven in uw apotheek. Uiteraard kunt u het aanmeldformulier ook mailen naar ons, op de homepage van onze website vindt u het emailadres.